AMIJÉ ROOS haar EROTISCH VERHAAL met STIJN WIND | MAD LIBS DIRTY TALK #8

2 jaar geleden - 20 weergaven

Vandaag zien we het vrolijke stel Amijé van der Laan en Stijn Wind terug. Stijn leest het verhaal voor dat zijn vriendin @Amije Roos heeft ingevuld. In deze aflevering leer je drie dingen:
1- kies nooit, maar dan ook nooit de naam van een familielid als het gaat om een erotisch invulverhaal. 2- Stijn gelooft in het monster van Loch Ness en 3- het is onmogelijk om het droog te houden tijdens MADLIBS DirtyTalk!

In deze video:
0:00 - Intro
0:31 - De ontbrekende woorden
3:12 - Het verhaal van Amijé Roos

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel: Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar enkele woorden nog uit ontbreken. Onze gasten vullen - zonder het verhaal te kennen - de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen moet zien te houden. Je kan wel raden dat dat een spetterend spektakel wordt. Benieuwd hoe droog onze gasten het kunnen houden bij het beluisteren van deze hele hete verhalen? Try not to laugh!


Gerelateerd