FERDI POOL & SEPANTA: "In het openbaar?" | BEDWETERS #3

2 jaar geleden - 406 weergaven

Welkom bij een nieuw seizoen Bedweters! In Bedweters strijden elke aflevering twee EasyToys Amassadeurs om de titel “Bedweter van de week”. Ze gaan er even goed voor zitten en beantwoorden verschillende sexy, ingewikkelde en verrassende vragen over seks. Hoe veel weten zij nou echt over dit spannende onderwerp?

00:00 Intro
00:33 Ronde 1
03:35 Ronde 2
06:07 Ronde 3

In de aflevering van deze vandaag krijgt Sepanta zijn tweede keus. Zal hij deze keer wel winnen? En houdt hij al zijn vingers nog over na het inspecteren van een heel bijzondere toy?! Hij neemt het op tegen Ferdi. Bekend van Videoland's Prince Charming... Kan hij zijn charmes ook hier in de strijd gooien en deze wedstrijd winnen?

Over EasyToysTV
Ben jij op zoek naar hét YouTube kanaal dat jouw seksleven gaat verbeteren? Hoera! Je hebt hem zojuist gevonden. Bij EasyToysTV zit jij op de juiste plek om antwoorden te krijgen op al jouw seks vragen. Wij zijn er elke week met informatieve, amuserende, spannende én binge-worthy video's. Naast tips & tricks kan je ook spannende erotische verhalen en smeuïge seks praat verwachten. Kortom: EasyToysTV is van alle markten thuis!

Vergeet je niet te abonneren op dit kanaal:
https://www.youtube.com/easytoystv​

Meer zien van EasyToys?


Gerelateerd