"Ik zie er te lief uit voor het soort seks wat ik lekker vind." BedBabbels #28 - EasyToysTV

2 jaar geleden - 21 weergaven

Thank God, it's BLACK Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega's van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toys.

Black Friday, dé dag waarop jij voor een superleuke prijs dat speeltje kan aanschaffen die al zolang op je verlanglijstje staat. Maar wat staat er nou op het verlanglijstje van de BedBabbels crew? Wij stelden onze collega's de vraag wat ze zouden aanschaffen met €1000,- shoptegoed op EasyToys.nl, en de antwoorden lopen weer lekker uit elkaar. Ook krijg je deze week een kijkje in de sexual bucketlist van de Babbelaars.

Over de serie ‘BedBabbels’
In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega's in duo's onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en soms hilarische gesprekken op! Met deze serie laten wij zien dat praten over seks heel normaal is. Soms moet je lachen, soms voel je misschien een klein beetje ongemak, maar dat hoort er allemaal bij! Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, zouden zij direct weten waar dit speeltje voor gemaakt is en hoe je het moet bedienen?


Gerelateerd