'Ik denk dat het wel heel ongemakkelijk kan zijn' BedBabbels #26 - EasyToysTV

2 jaar geleden - 11 weergaven

Thank God, it's Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega's van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toys.

Wederom worden er weer twee spannende stellingen voorgelegd aan onze BedBabbels crew. Maar deze week komt de stelling voorbij waar we allemaal antwoord op willen hebben! 'Seks met collega's, kan dat?' Benieuwd hoe onze collega's daar over denken? Kijk dan snel de video.

Over de serie ‘BedBabbels’
In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega's in duo's onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en soms hilarische gesprekken op! Met deze serie laten wij zien dat praten over seks heel normaal is. Soms moet je lachen, soms voel je misschien een klein beetje ongemak, maar dat hoort er allemaal bij! Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, zouden zij direct weten waar dit speeltje voor gemaakt is en hoe je het moet bedienen?

Vergeet je niet te abonneren op dit kanaal:


Gerelateerd